Szolgáltatásaink listázva

20180911_112904

CSALÁDI HÁZAK KIVITELEZÉSE​

Családi házak kivitelezését vállaljuk Budapest területén. A szükséges feladatok elvégzése után, kulcsrakész állapotban adjuk át ügyfeleinknek a lakást. Szakértő csapatunk tetőterek beépítését is vállalja, így akár teljes felújítást, akárcsak részleges átépítést szeretne, akkor is felkereshet minket.

2015-01-20_3n4dnp

FAHÁZAK
KÉSZÍTÉSE

A faházak készítése Budapesten és országosan egyre népszerűbb kiváló esztétikai megjelenése és korszerű szerkezeti kivitelezésük eredményeként. Helyszínen legyártott fűrészelt fából de akár előre gyártott borona fából és kész anyag megvásárlása után is elkészítjük megrendelését.
 

ács állványozás budapesten

ÁCS
ÁLLVÁNYOZÁS

Ács­ állványozás Budapest területén és Pest megyében, kedvező áron, szakértelemmel. Az állványozásban társaságunk közel 20 év szakmai tapasztalattal szerzett jártassággal dolgozik és kínál minőségi megoldásokat ügyfelei számára. Keressen fel minket bátran elérhetőségeink egyikén!

DSCF5244

TETŐFEDÉS

Tetőfedő szolgáltatások terén széleskörű kínálatot nyújtunk ügyfeleink és megrendelőink részére: tetőfedés, bádogos munka, lapos tető korszerű megoldások,pala tetőfedés, teljes szerkezeti korszerűsítés és további kiegészítő szolgáltatások.

lapos tető szigetelés budapesten és országosan

LAPOS TETŐ SZIGETELÉS

A lapos tető kivitelezése bonyolult feladat, mert ha nem figyelünk oda minden apró részletre, könnyedén befolyhat a víz a házba. A szakembereink minőségi anyagokkal dolgoznak, mi megtapasztaltuk, melyek azok az anyagok amelyeket érdemes felhasználni a munkálatok folyamán, így nem kísérletezünk, csakis a legjobbat használjuk.

tetőtér beépítés szigetelés

TETŐTÉR BEÉPÍTÉSE

A tetőtér beépítése egyre népszerűbb, hiszen így egy nagy térhez juthatunk. A tetőtér beépítése Budapest területén ésa megyében is lehetséges a szakértő munkatársaink segítségével. A tetőtér beépítése folyamán sok mindenre figyelni kell,megfelelő anyagokat kell választani ahhoz, hogy időtálló legyenaz elvégzett munka.

2015-02-25_t5o8mw

BÁDOGOS BUDAPEST

A bádogos munka nagyon fontos egy ház kivitelezése folyamán. A tetőfedő anyagok is fontosak, mivel a csapadék elvezetése folyamán fontos, hogy milyen az anyag. A bádogos budapest munka is azon feladatok közé tartozik, amiket vállalunk. A bádogos munka Budapest területén és a megyében is megoldható.

2015-02-25_kznrg0

PALA TETŐFEDÉS

Pala tetőfedést vállalunk Budapest és környékén.